e-ZDRAVA PREHRANA


Patrik Pucer
Mojca Bizjak
Tamara Poklar Vatovec


Izola, 2015


Beseda recenzentov: Ana Petelin, Boštjan Žvanut

Kolofon


E-vsebini:






Literatura:
1. OPKP – Odprta platforma za klinično prehrano. Inštitut Jožef Stefan, Ljubljana. http://www.opkp.si/sl_SI/cms/vstopna-stran
2. Referenčne vrednosti za vnos hranil. Nemško prehransko društvo (DGE); prevod iz Nemškega jezika Primož Debenjak, Doris Debenjak, Referenzwerte für die Nährstoffzufuhr. Ljubljana: Ministrstvo za zdravje RS, 2004 Ljubljana: Littera picta. 215 str.
3. Hlastan Ribič, C., Maučec Zakotnik, J., Koroušić Seljak, B., Pokorn D., Poličnik, R. Smernice zdravega prehranjevanja za študente z jedilniki. Ljubljana : Ministrstvo za zdravje RS, 2008. 45 str.