e-ZDRAVA PREHRANA
Patrik Pucer Mojca Bizjak Tamara Poklar Vatovec Izola, 2015
Beseda recenzentov: Ana Petelin, Boštjan Žvanut
E-vsebini:
Literatura: 1. OPKP – Odprta platforma za klinično prehrano. Inštitut Jožef Stefan, Ljubljana. http://www.opkp.si/sl_SI/cms/vstopna-stran 2. Referenčne vrednosti za vnos hranil. Nemško prehransko društvo (DGE); prevod iz Nemškega jezika Primož Debenjak, Doris Debenjak, Referenzwerte für die Nährstoffzufuhr. Ljubljana: Ministrstvo za zdravje RS, 2004 Ljubljana: Littera picta. 215 str. 3. Hlastan Ribič, C., Maučec Zakotnik, J., Koroušić Seljak, B., Pokorn D., Poličnik, R. Smernice zdravega prehranjevanja za študente z jedilniki. Ljubljana : Ministrstvo za zdravje RS, 2008. 45 str.